Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waga ..grr

Gość SENNSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie zapytanie . Czy moja waga jest normalna . Mam 15 lat

• 180 cm wzrostu 181+/-
  • 75 kg wagi

Poprostu mi wystaje brzuszek , jak skutecznie sie go pozbyć ?

reff

reff

Opublikowano

no jak zamiast mięśni masz tłuszcz to co się dziwisz

ja mam 180 i 75 kg i według siebie jestem chudy tylko że mam zbite mięśnie a ty ich nie masz

pół roku zapierdalania i schudniesz a waga i tak zostanie tylko to nie bd tłuszcz a mięsień

Opublikowano

Chcesz sie pozbyc brzucha? Zacznij zdrowo diete oblicz twoje zapotrzebowanie + rob aeroby na 100% dobrze ci to wyjdzie :)

Nie zapomnij dodać też trochę biegów, to bardzo dobrze wpływa na brzuszek + nogi.

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Pewnie jest to masa tłuszczowa i jesteś tłusty, ważę tyle samo, ten sam wzrost tyle że 2 lata na siłowni (ok. roku tak na serio) Biegaj + dietka.

skpUo.png

Opublikowano

Ja mam 180 cm i ważę 50/55 kg :'3

Zależy jak zjem xD

Normalna waga przy 180 cm to ok 60/65 kg.

Ja pierdole, anorektyk. Normalna waga przy 180cm to z 70-80.

Opublikowano

Wykupiłem karnet na siłownie moge siedzieć cały dzien : 100 zł / mieś .

w domu areobiczną 6 weidera około 5 seri , handle 10 kilowe . Siłownia w wakcje : Pon . sr . sobota . Bierznia itp .

Opublikowano

ja mam 181cm i warze dokładnie 66,9kg. Wszyscy mi mówią że to dobra waga a ja u siebie też widze brzuch. Moim zdaniem powinieneś troche zrzucić.

Kolego ty to powinnieneś wziąć słownik ortograficzny do reki a nie wagę i odchudzanie się :)

@TOP

Jak dla mnie to dobra waga bo jesteś dość wyskoki.

Jak ci się nie podoba twój brzuch to rób sb ćwiczenia typu A6W czy ABS2

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Robie A6W . Czy jak robie Nożyce to przestaje dopiero wtedy kiedy boli , to dobrze?

Poda ktoś dobrą diete? .

1. Mam zamiar iść sobie pobiegać . około 10 km . w około sztucznego zbiornika ''zalewu'' . linia brzegowa 4km .;) Jaki napój bedzie dobry ? Powerade? bo rozumiem ,ze energetyki przy diecie w gre nie wchodzą?

2 . Poda ktoś dobrą diete?

3 . Jak np wracam z siłki około 20 to raczej jestem głodny więc co mam zjeść aby nie zaszkodzić ?

reff . szybko

reff

reff

Opublikowano

Robie A6W . Czy jak robie Nożyce to przestaje dopiero wtedy kiedy boli , to dobrze?

Poda ktoś dobrą diete? .

1. Mam zamiar iść sobie pobiegać . około 10 km . w około sztucznego zbiornika ''zalewu'' . linia brzegowa 4km . ;) Jaki napój bedzie dobry ? Powerade? bo rozumiem ,ze energetyki przy diecie w gre nie wchodzą?

2 . Poda ktoś dobrą diete?

3 . Jak np wracam z siłki około 20 to raczej jestem głodny więc co mam zjeść aby nie zaszkodzić ?

reff . szybko

reff

reff

Energol to energol niszczy ci wątroby itp a powerade to jakiś pseudo izotonik który ma fejm bo sportowcy go piją tylko dlatego że mają kontrakty na hajs z nim

Woda niegazowana z jakimiś witaminkami bd ok

po treningu wpierdol se cyca z kurczaka i ryż + jakieś warzywka

Opublikowano

ja mam 1,70 m i ważę około 67 kg.

Przez zimę przytyłem aż 8 czy tez prawie 10 kg nawet nie wiem w jaki sposób.

i miałem straszny boiler..

zaczalem dokładnie miesiąc temu biegać swobodnie zaczynałem od 100 metrów i padałem jak kawka, szło coraz lepiej ... teraz mam poprawioną kondycje i efektywnie zacząłem chudnąć.

Przez cały miesiąc biegania - lecz nie codziennie jak miałem ochotę biegałem

schudłem przez ten okres czasu 5 kg.

skaczę niekiedy na skakance, robie pompki w domu i co najwazniejsze nie jem chipsów nie piję dużo słodkich napoi.

nie siędzę długo przed kompem (może dla tego że przez burze mi komp się spalił xD ) wolę pograć sobie na orliku i jestem w stanie przez całe wakacje minimum 13 kg schudnąć.. :))

Mam 15 lat.

Także Twoja waga nie jest najlepsza, ale najgorzej też nie ma.

Biegaj nie jedz głupot tylko zdrowie się odżywaj, skakanka ćwicz pompeczki - skakanka orlik idz gdzieś ze znajomymi itp.

Opublikowano

Like'a będą jutro . Ze znajomymi chodziłem cały czas ale na piwo itp . ( po piwie chce się jeść ) .\

Dobra mniej więcej wiem co i jak ;P.

Zrobie zdjęcia z przed i po . nie zamykać tego ....

Opublikowano

No właśnie zależy czy to 75kg z przewagą mieśni czy tłuszczu :)

Widzę, że już masz jakiś plan na budowę swojej sylwetki, więc pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia i wytrwałości

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wykupiłem karnet na siłownie moge siedzieć cały dzien : 100 zł / mieś .

w domu areobiczną 6 weidera około 5 seri , handle 10 kilowe . Siłownia w wakcje : Pon . sr . sobota . Bierznia itp .

NA cholere ci 5 serii a6w ? zobacz sobie na program 6 weidera a nie sam robisz bo sobie spierdolisz coś albo przepalisz mięśnie brzucha i sie posrasz potem.

http://www.6weidera.com/harmonogram.php

Ważę 78kg przy 185/6 i nie jestem gruby ;OO zależy od budowy też. Do chudnięcia i poprawy wytrzymałości mięśni polecam crossfity.

Opublikowano

Ah nie słuchaj tych na górze źle ci radzą.

Najważniejsza jest dieta oblicz zapotrzebowanie kcl i -300 kcl.

Dadaj bieganie 45 min co 2 dzień.

A6W porzuć, dlaczego?

Ponieważ marnie spala tłuszcz, a do tego katuje ci mięśnie i one wcale nie rosną, bo mięśnie potrzebują czasu na regenerację.

Opublikowano

Serdecznie proszę sobie sprawdzić :) Idealne to chyba coć koło 20-stu.

http://bmi.pasiasty.pl/

PS: Tylko pamiętaj:

- kobiety ciężarne

- sportowcy oraz osoby o rozbudowanej klatce piersiowej
- rosnące dzieci
- osoby w starszym wieku, u których trudno dokonać dokładnych pomiarów wzrostu
wskaźnik BMI może dostarczać mylnych informacji o zawartości tłuszczu w ciele i o występowaniu nadwagi.

Opublikowano

Twoje BMI wynosi: 22.9. Co jest dla Ciebie jak najbardziej korzystne, ważysz dobrze i proporcjonalnie do twojego wzrostu.

Jeśli jednak chciałabyś zrzucić kilka kilogramów polecam stronę sfd.pl Tam znajdziesz wiele porad dla siebie :)

99994253930592351282.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...